Det beste gavetipset til jul!


Gavekort har ikke alltid vært sett på som den mest spennende gaven du kan kjøpe. For å si det forsiktig. I år tenker jeg litt annerledes på det og det burde du også gjøre! Gavekort kan bestilles over nett. Både fysiske kort og digitale. De digitale kortene kan bestilles kort tid i forveien og sparer deg for en del stress. 

Det beste er gavekort til opplevelser! Kino, teater, restauranter. Kultur. Idrett. Det er jo så mye! Turistopplevelser/reiser både i innland og utland. Rafting. Ostesmaking. Matlagingskurs. Golf. Nå tenker du kanskje at det er en veldig dårlig idè? At vi skal holde oss mest mulig inne og ikke være så mye i kontakt med andre? COVID-19/Corona har desverre ikke forlatt oss ennå. Men gavekort varer ofte i 2 år.

Så i tillegg til å være en hyggelig gave er også gavekort en melding fra deg til mottakeren om at vi en dag skal kunne leve som normalt igjen. Det er det mest positive julebudskapet jeg kan tenke meg! Og ikke nok med det, da er du også med på å støtte restauranter, kultur og idrett m.m. Bransjer som trenger hjelp og som er verdt å hjelpe!

Så 3 gode grunner til å kjøpe Gavekort: Mindre stress! Beste julebudskapet en kan tenke seg! Støtt bransjer som trenger og fortjener din hjelp!

Kommentarer